Eigenschappen
 • 225 steken en 4 alfabetten
 • 16 Knoopsgatprogramma’s
 • Automatische draadinrijger
 • Aanpasbare persvoetdruk
 • Eenvoudig opwinden van de onderdraad
 • LED-lamp
 • Geschikt voor zware en lichte stoffen
 • Rechtlijnig transport
 • Stabiele draadspanning
 • Grote naairuimte
 • Directe steekkeuze
 • Voetpedaal met draadknipfunctie
 • Krachtig transport
 • In 3 stappen de opening van uw knoopsgat aanpassen
 • Kniehevel
 • Brede aanschuiftafel
Soortgelijke producten

juki-hzl-f600

HZL-F600 Quilt & Pro Special

De JUKI Exceed-serie is de volgende stap in de evolutie van de huishoudnaaimachines en zal zelfs de professional verbazen

De HZL-F600 is de meest uitgebreide machine van de nieuwe Exceed-serie. Uitgevoerd met maar liefst 225 gevarieerde applicatie-, sier- en quiltsteken en 4 alfabetten waarmee u eenvoudig letters en cijfers kunt naaien. U kunt uw quiltproject een speels uiterlijk geven door de geselecteerde quiltsteken automatisch een willekeurige steekbreedte mee te geven. Dit geeft uw quiltproject een speels uiterlijk zonder dat u er hinder van ondervindt. Is geschikt voor lichte en zware stoffen en heeft een grote naairuimte om zonder problemen aan grote naaiprojecten te kunnen werken. U heeft nog beter zicht op uw naaiwerk door de heldere en energiezuinige dubbele LED-lampen. De naaivoet kan tot 12 mm omhoog en omlaag gebracht worden met behulp van de meegeleverde kniehevel. Om prachtige naden en uitstekende transportwerking te krijgen, heeft Juki het rechtlijnige transportsysteem aangenomen. Het normale transportsysteem is een ovale beweging. Dit resulteert in materiaalkrimp en verschuiven van de stof. Daar staat tegenover dat de rechtlijnige transportsysteem de transporteur in rechte lijnen beweegt. Dit nauwkeurige transportsysteem geeft een perfecte steekkwaliteit. U kunt met de stabiele draadspanning prachtige resultaten naaien door uit de vrije hand te naaien. Direct van steek veranderen door de duidelijke steekkeuze selectie. Professionele functies als een voetpedaal met draadknipfunctie, een krachtig transport en 16 verschillende knoopsgat programma’s waarbij u de opening van het knoopsgat in 3 stappen eenvoudig kunt aanpassen, staan garant voor een professioneel resultaat. Met de meegeleverde brede aanschuiftafel is het nog eenvoudiger om aan grote naaiprojecten te kunnen werken.

Vergelijkingstabel Exceed-serie

Juki EXCEED naaimachines

juki exceed naaimachinesDe EXCEED-serie bestaat uit drie modellen, de HZL-F300, HZL-F400 en de HZL-F600 en richt zich op de echte hobbynaaister en speciaal op het naaiwerk ten behoeve van de woningdecoratie en het quilten. Juki stelt dat de EXCEED-serie verreweg het beste stoftransport en steekkwaliteit bezit van alle huishoudmachines die nu op de markt zijn. Stoffen van heel dun tot zeer dik  is geen enkel probleem. Gebruikers zullen in het bijzonder de hoge zoomkwaliteit waarderen en de grote naaiprestaties. De  EXCEED-serie heeft een naaioppervlak van 203 mm (Breedte) bij 112 mm (Hoogte) vanaf de rechter zijde van de machine tot aan de naald om de stof zonder moeite te verwerken.

Ook is er een brede aanschuiftafel beschikbaar, waarmee de gebruiker zich een groot, breed en plat werkvlak verschaft.Quilten op de naaimachine wordt steeds populairder. Met zijn gebruiksgemak en gespecialiseerde functies is de EXCEED-serie het allerbest uitgerust om te quilten en nestelt zich op een hoge plek in de mid-range market. Model HZL-F600 ”Quilt&Pro Special”, biedt mogelijkheden en functies zoals ’s werelds eerste voetpedaal met draadknipfunctie, willekeurig gevormde steken (lijkt op handnaaien), waar elke Quilter van droomt. Gebruikers van naaimachines zoals nu op de markt, moeten een schaar pakken, of met een vinger een knop bedienen om de naaidraden te knippen.

Bij de EXCEED-serie kan de gebruiker zich blijven concentreren op het werk zonder de blik af te wenden door met de voet de draadknipper-schakelaar te bedienen. De Willekeurigesteek-functie (lijkt op handnaaien) biedt de quilter een steekvorming waarbij verschillende steekbreedten bij een geselecteerde steek automatisch worden gevormd. Juki maakt het leven van zijn gebruikers een stuk eenvoudiger door geavanceerde naaitechnieken, ontleend aan zijn industriële naaitechnologieën te ontwikkelen voor beginners en gevorderden.